Achter de Hegge
gevel vakantiewoning

Extra troeven

Stil gelegen maar niet afgezonderd.
Op slechts 3 minuutjes rijafstand van Achter de Hegge vind je supermarkten en bankautomaten. Ook tankstations, apothekers, bakkers en andere handige locaties kom je al binnen een straal van 3 km. tegen. Na een heilzame wandeling of fietstocht kan je even ontspannen in de Wellness dichtbij, gewoon even de straat uitwandelen!

En Limburg zou Limburg niet zijn als er geen Bourgondische restaurantjes, leuke brasseries en cafeetjes in de buurt zouden zijn. De lekkerste wijntjes proef je na een korte fietstocht in het prachtige Wijnkasteel Genoels-Elderen (serie Zuidflank).

Logo AdH
  Achter de Hegge

Ontdek de parels in de Euregio en Voerstreek vanuit onze no-nonsense vakantiehuizen en wees welkom bij 'Achter de Hegge'!

Ligging

Onze gerenoveerde hoeve met 2 vakantiewoningen vind je in Heukelom, Riemst, het vriendelijkste dorpje van de Haspengouwse streek. De kronkelige wegen naar onze woningen lenen zich perfect voor heerlijke wandel- en fietstochtjes in het glooiende landschap. Je kan trouwens je eigen routes uitstippelen aan het fietsknooppunt op amper 1 km. van Achter de Hegge. Bossen, open velden, ruiterpaden en holle wegen, het ligt allemaal voor de deur.

Onze verblijven

In 2020 hebben we na een stevige renovatie onze hoeve omgetoverd in 2 ruime vakantiewoningen.
Alle comfort is aanwezig en beide woningen zijn voorzien van elk een eigen badkamer en een volledig ingerichte keuken met keukengerei en toestellen. De slaapkamers zijn elk uitgerust van volledig opgemaakte, kwaliteitsvolle lits-jumeaux die naar behoeven tegen en los van elkaar geschoven kunnen worden.

Met onze favoriete verzamelobjecten en kunstwerkjes laten we onze persoonlijkheid doorschemeren in een huiselijke sfeer. Bovendien is er buiten een fietsenstalling met de mogelijkheid om de fiets te reinigen.

De ruime duplex met gezellig dakterrasje op huisnummer 11 is een rustig plekje voor een ontsnappen met zijn tweetjes. Voor families, collega's of een grotere vriendengroep van 6 personen hebben wij in de Hoeve op nummer 11 A drie slaapkamers voorzien en alles om van een aangenaam verblijf te genieten.

De ideale thuishaven na een dag vol verkenningen

Bij Achter de Hegge gaan we voor een thuisgevoel, op vakantie. Voor alle natuurliefhebbers, rustzoekers en avonturiers willen we aantonen dat een vakantie in onze regio meer dan de moeite waard is. In Haspengouw hebben alle seizoenen hun eigenheid en charme, de lentebloesems, de zomeroogst, de fruitpluk in de herfst en een prachtig golvend winterlandschap. Achter de Hegge wil een tweede thuis zijn voor iedereen die naar hier komt en terugkomt in deze prachtige streek waar steeds nieuwe dingen te ontdekken zijn en waar het landschap altijd verandert.

kasteel neercanne

Verken onze streek